English version                   Dutch version

Street workout

Buitendeur activiteiten, leuk om te doen en volledig gratis

Street workout is een sport die mensen meestal in parken of openbare plaatsen beoefenen. Het is een combinatie van atletiek, gymnastiek en sport. Street work out is de moderne naam voor gewichtstraining in de openbare parken.
Het is zeer aantrekkelijk en volledig gratis. De populariteit van deze vorm van sport komt door het feit dat deze toelaat om een grote fysieke conditie op te bouwen en daarnaast bevordert het een gezonde en sociale levensstijl. " [wikipedia]

Street workout Armenië

opkomende sport

Deze opkomende sportbeweging in Armenië en Artsakh heeft al honderden fans. Street workout is aantrekkelijk voor jonge mensen want het is goed voor de fysieke conditie. Daarnaast is het een goede manier om competitie te voeren tegen elkaar. Een andere voordeel van deze sport is dat er geen kosten aan verbonden zijn. De vele fans van de street workout hebben ervoor gekozen om in plaats van achter hun computers te zitten of te roken bij de ingang van hun huis, te gaan trainen en sterker te worden. Het enige wat nodig is voor deze sport is park faciliteiten. Hier is wat we kunnen doen om hen te helpen.

 

Street workout Berdzor

opkomende sport

Het doel van street workout programma in Artsakh is in eerste instantie om faciliteiten te bouwen in ‘Marz centra’s’. Dankzij de lokale coach en hoofd van de beweging Tigran Baghdasaryan en een geldinzamelactie door Bnatachar organisatie (Apres Zohrabyan), zijn er al parken in Sushi en Askeran.
Hayasa Armeense studentenvereniging van België heeft tijdens het evenement “Wij en onze Artsakh” voorgestel om deze beweging te steunen en een street workout park te bouwen in Berdzor. Het idee is ontstaan na een discussie met de politieke en burgerlijke activist uit Artsakh Hayk Khanumyan wie we in mei 2013 in Brussel hebben ontmoet.

 

Planning fondsenwerving

Bijdrage, bouw- en controleprocedure

1. Geef een belofte tot donatie, maar hou het geld nog bij.

2. Zodra de nodige hoeveelheid geld is beloofd door verschillende personen, zullen wij het geld inzamelen.

3. De namen van de personen die gedoneerd hebben worden gepubliceerd in een facebook pagina en op een speciale webpagina. Dit zal ons toelaten om het proces van de geldinzameling transparanter te maken. Indien u het beloofde geld cash overhandigd, zult u een speciale formulier tekenen. Wij zullen u vragen om deze bij te houden als bewijs, totdat het bouwproces gedaan is. Hayasa zal verantwoordelijk zijn voor het inzamelen van het geld.

4. Na het inzamelen van de nodige geldsom, zullen wij contact opnemen met Apres Zohrabyan van “Bnatatchar” en Tigran Baghdasaryan met de vraag om de bouw op te starten in Berdzor.
Intussen zal de ingezamelde geld naar hen overgedragen worden. U zal uitgenodigd worden om deel te nemen aan de openingsceremonie. De foto’s en video’s van het bouwproces en van de openingsceremonie zal naar u worden gestuurd als bewijs.

Belofte tot donatie

Please fill the form

Money promised at the moment - 375 Euro

Amount needed 1 550 Euro

Videos - parks in shushi and askeran

Success stories

 
 
Design provided by Free Website Templates.